Topkwaliteit uniformkleding!

Zoekt u naar topkwaliteit uniformkleding voor uw medewerkers? MOC is al twintig jaar de leverancier en specialist in uniformering. Wij bieden de beste uniformen welke uitvoerig zijn getest. Het juiste uniform draagt bij aan een veilige en representatief gevoel. Ons doel is altijd de beste uniformkleding te leveren met een groot draagcomfort.

Wij weten als geen ander dat bijvoorbeeld beveiligers, toezichthouders en hulpverleners er tot in de puntjes verzorgd bij moeten lopen. Ze moeten bovendien goed herkenbaar zijn en gezag uitstralen. Onze uniformen bieden hierbij uitkomst. Bij MOC vindt u altijd het juiste uniform voor de juiste gelegenheid of voor het juiste beroep. Daarbij letten wij op bijzondere stoffen, materialen, kleuren en logo’s.

Uitgebreid assortiment uniformen

MOC levert al jaren onder andere uniformen voor ambulancepersoneel, beveiliging/bewaking, politie en straatcoaches. Maar ook motorkleding en BOA kleding behoren tot ons uitgebreid uniformen assortiment. De ervaren medewerkers van MOC adviseren u graag bij de juiste keuze van uw uniformen. Hierbij besteden wij grootse aandacht aan de laatste voorschriften.

Indien u zoekt naar uniformen op maat, dan bent u ook bij MOC aan het juiste adres. U kunt zelf de kleuren, accessoires en modellen samenstellen. Hierbij letten wij natuurlijk op een veilige en perfecte afwerking. In MOC uniformen zal uw gehele personeel zich altijd trots en comfortabel voelen. Uniformen hebben wij speciaal in zowel dames als heren varianten.

Altijd verzorgd met MOC uniformen

MOC is ook uw leverancier op het gebied van accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan koppels, thermokleding, handschoenen, sokken en hoofddeksels. Ook uniformen met speciale materialen als brandwerende stoffen behoren tot ons assortiment. Met uniformen van MOC zorgt u ervoor dat uw medewerkers er altijd verzorgd bijlopen en werken in topkwaliteit uniformen.

Voor meer informatie over onze uniformen en het gehele assortiment kunt u ons telefonisch bereiken via telefoonnumer: 0223-691223.

Back to Top