Een enorm assortiment werkschoenen

Voor een enorm assortiment werkschoenen bent u bij MOC Bedrijfskleding zeker aan het juiste adres. Wij leveren altijd de beste en laatste werkschoenen van innovatieve en wereldwijd succesvolle merken. Daarbij besteden wij zorg in de selectie van werkschoenen waarbij wij letten op: veiligheid, ontwerp, materiaal, comfort en prijs. Onze specifieke veiligheidsschoenen hebben een certificaat volgens de hoogste Europese CE-norm.
Rubberen laarzen, schoenklompen, overschoenen en badslippers

Voor elke branche

Naast standaard werkschoenen bevat ons assortiment ook rubberen laarzen, schoenklompen, overschoenen en badslippers. Onze werkschoenen leveren wij in diverse modellen voor iedere branche en toepassing. Of uw personeel nu werkzaam is in de bouw, industrie, horeca, groenvoorziening of in de zorg. MOC Bedrijfskleding levert de werkschoenen die u nodig heeft.

Veiligheid en gezondheid

Wij weten als geen ander dan goede werkschoenen of werklaarzen bijdragen aan de veiligheid en gezondheid van uw personeel. Zo kunnen vermoeide benen en voeten makkelijk verholpen worden door het dragen van goede werkschoenen. Veilige werkschoenen voorkomen bijvoorbeeld voetletsel. Daarnaast bieden wij ook nette en representatieve werkschoenen voor bijvoorbeeld uw horeca- of hotelpersoneel.
Bekijk direct ons aanbod werkschoenen en toebehoren online

Assortiment

U kunt bij MOC Bedrijfskleding ook terecht wanneer u naast werkschoenen zoekt naar overige schoenen of toebehoren als veters en diverse inlegzolen.

Het gewenste model niet in onze winkel?

Niet alle producten van onze leveranciers zijn opgenomen in de shop.
Dit betekent niet dat wij deze niet kunnen leveren.
Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

+31(0)223 691 223
Back to Top