Footwear

Uitgebreide Collectie Werkschoenen

Bij MOC Bedrijfskleding vindt u een uitgebreide collectie werkschoenen van toonaangevende en innovatieve merken wereldwijd. We kiezen onze werkschoenen zorgvuldig uit op basis van veiligheid, design, materiaalgebruik, comfort en prijs-kwaliteitverhouding. Al onze veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd volgens de strenge Europese CE-normen, waaronder rubberen laarzen, klompschoenen, overschoenen en badslippers.

 

Voor Elke Sector

Ons aanbod omvat niet alleen traditionele werkschoenen maar ook specifieke modellen zoals rubberen laarzen, klompschoenen, overschoenen en badslippers, geschikt voor elk vakgebied. Of uw team nu actief is in de bouw, industrie, horeca, tuinbouw, of de gezondheidszorg, MOC Bedrijfskleding heeft de ideale werkschoen voor elke toepassing.

 

Veiligheid en Comfort

Goede werkschoenen zijn essentieel voor de veiligheid en het welzijn van uw medewerkers, helpen vermoeide benen en voeten te voorkomen en beschermen tegen voetletsel. Daarnaast bieden we stijlvolle en representatieve opties voor personeel in de horeca of hotelsector. Ontdek nu ons brede assortiment werkschoenen en accessoires online.

 

Extra Aanbod

Naast werkschoenen biedt MOC Bedrijfskleding ook een assortiment aan aanvullende schoeisel en accessoires zoals veters en diverse soorten inlegzolen.

 

Niet Gevonden Wat U Zocht?

Mocht u het gewenste model niet direct in onze online winkel vinden, geen zorgen. Niet alle producten van onze leveranciers staan in de shop, maar we kunnen vrijwel elk gewenst model leveren. We besprekengraag de mogelijkheden met u! 

Nieuwste artikelen
Onze leveranciers