Veilig en comfortabel werken

De juiste bedrijfskleding draagt bij aan veilig en comfortabel werken voor veel beroepen. MOC is al bijna 30 jaar een betrouwbare specialist en leverancier in bedrijfskleding. Bedrijfskleding draagt bij aan een uniforme en representatieve uitstraling. MOC streeft naar bedrijfskleding van de beste kwaliteit en een hoog draagcomfort.

Bedrijfskleding bieden wij in een compleet assortiment. Ons team biedt u graag het beste advies bij de keuze van de juiste bedrijfskleding. Wij beschikken tevens over de beste kennis en ervaring over de laatste voorschriften. MOC levert ook maatwerk bedrijfskleding voor alle beroepen en vakgebieden. Met aandacht voor inmeten en op maat gemaakte kleding haalt u bij MOC altijd een topproduct in huis.

Bedrijfskleding voor diverse vakgebieden

MOC is al jaren de bedrijfskleding leverancier voor diverse vakgebieden. Zo leveren wij onder andere aan de: politie, douane, brandweer, beveiliging, het openbaar vervoer en de gezondheidszorg. Wij leveren ook kleding voor speciale beroepen als hoveniers, lassers en personeel in de voedingsindustrie. Wij kunnen desgewenst alle kleding voorzien van een bedrukte of geborduurde bedrijfslogo.

Bij bedrijfskleding op maat kunnen wij u voorzien van producten naar uw eigen huisstijl. Hierbij stelt u zelf de kleuren, kleurcombinaties en de modellen samen. MOC let bij het ontwerp altijd op een veilige en nette afwerking zodat uw gehele personeel zich trots en prettig in de bedrijfskleding zal voelen. Wij hebben daarom ook veel bedrijfskleding producten die zowel in een vrouwen als mannen variant geleverd worden.

Bedrijfskleding maar ook accessoires

Naast een complete outfit verzorgt MOC ook veel accessoires. Of het nu gaat om speciale zomer- of winterkleding, sokken, handschoenen en hoofddeksels. Ook speciale materialen of stoffen behoren tot de keuze in onze bedrijfskleding. Ons assortiment is zowel groot als breed. Wij zorgen ervoor dat al uw medewerkers er netjes bijlopen voorzien van comfortabele en veilige bedrijfskleding.

Wilt u meer informatie over ons aanbod en in contact met ons komen? U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0223 691223.

Back to Top