Bedrijfskleding

Uniforme en Comfortabele Werkomgeving

Goede bedrijfskleding is essentieel voor een veilige en comfortabele werkomgeving in diverse beroepen. Al bijna drie decennia lang staat MOC bekend als een betrouwbare specialist en leverancier van bedrijfskleding, die niet alleen een uniforme en professionele uitstraling bevordert, maar ook uitmunt in kwaliteit en comfort.

 

Ons uitgebreide assortiment bedrijfskleding wordt ondersteund door deskundig advies, gericht op het selecteren van de perfecte outfit. Met een diepgaande kennis van de meest recente normen en voorschriften, biedt MOC ook gepersonaliseerde kledingopties voor elk beroep en vakgebied. Met een focus op nauwkeurige metingen en maatwerk, garandeert MOC-topkwaliteit voor elke klant.

 

Bedrijfskleding voor Elk Vakgebied

MOC levert al jarenlang aan een divers scala van sectoren, waaronder politie, douane, brandweer, beveiliging, openbaar vervoer en gezondheidszorg, evenals speciale beroepen zoals hoveniers, lassers en medewerkers in de voedingsindustrie. Op verzoek kunnen alle kledingstukken worden voorzien van een bedrukt of geborduurd bedrijfslogo.

 

Maatwerk bedrijfskleding wordt volledig afgestemd op uw huisstijl, met keuze uit kleuren, combinaties en ontwerpen, altijd met een veilige en stijlvolle afwerking. Zo voelt elk lid van uw team zich trots en comfortabel. Wij bieden bovendien een brede selectie aan kledingopties voor zowel vrouwen als mannen.

 

Accessoires en Meer

MOC biedt naast kleding ook een breed scala aan accessoires, waaronder seizoensgebonden items, sokken, handschoenen en hoofddeksels, en ook speciale materialen en stoffen. Ons uitgebreide assortiment zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd keurig en veilig gekleed zijn.

 

Voor meer informatie over ons aanbod of om contact op te nemen, zijn wij bereikbaar via telefoonnummer: 0223 691223. 

Deze klanten gingen u voor